duminică, 20 iulie 2008

hai sa ne invinovatim unii pe altii....:D

hai sa ne invinovatim unii pe altii, vreti?! DE CE NU, E SIMPLU? Totul merge in tara asta de cacat din cauza politicienilor, spitalele sunt de cacat, serviciile spitalelor sunt de cacat, toate sunt scumpe...din cauta politicienilor...politicianul X nu este de vine dar este de vina politicianul Y, partidul cutare e ok dar celilati nu sunt ok...la munca..nu e vina mea pentru ca proiectul nu a iesit e vina colegului pentru ca el nu si-a facut treaba cum trebuie...la scoala..nu e vina mea ca am picat un examn e profu bulangiu ca nu m-a lasat sa copiez...sau ca a dat subieste extraordinar de grel...unele lucruri lur si simplu se intampla...hai sa nu ne mai plangem de mila.

cat de simplu e sa arati cu degetul spre celalat si sa spui... esti un las si un dobitoc si tu esti de vina pentru tot ca nu esti in stare, ca nu faci, ca nu dregi, ca nu pui, ca nu scoti, ca nu lupti, ca nu imparti si nu inmultesti si nu aduni si viata mea e de cacat pentru ca tu nu faci nimic.... ( indiferent de subiectul discutiei)...ca daca ai fi altfel sigur ar fi super, NOOOOOOOOOOOOT!

ca un lucru sa fie bun si ok..nu trebuie sa faca nimeni nimic, pur si simplu e bun sau ok, vine de la sine, se face, creste singur doar trebuie sa fii acolo, nu imi plac oamenii care spun si cred ca un lucru sa reusesca trebuie sa faca altcineva ceva,NU... EU FAC CEVA PENTRU MINE!!!!!!

...ideea e ca unele lururi merg prost pentru ca pur si simplu merg prost...si pentru ca nu e ceea ce trebuie acolo...pentru ca in alte combinatii de N luate cate K, CAND VARIABILALE SE SCHIMBA PROBLEMA ITI IESE...ideea sa fii destept, sa fii realist..sa stii sa faci scimbarea variabilelor si sa nu ne mai cacam atat pe noi...asa sunt lucrurile!

Pt ca daca ceva nu e bun sau bine in viata unui om ,daca toti sunt departe, daca e un moment prost si greu, nu e vina altcuiva...e propria vina, asa ca nu mai arata cu degetul si invinovati o alta persoana pentru ca pur si simlu TIE nu iti ies planurile asa cum vrei TU...e propria ta vina...

asa ca mai bine sa nu ne mai invinovatim si sa facem ceva EU PT MINE!!!

Pt ca in cele din urma ne nastem singuri, murim singuri, o viata avem ...lumea ne-a facut fiinte singure...restul noi ne facem cu mana noastra!!!!!!!!!!!!!
Bravo celor ce fac ceva pentru propria persoana, mai aveti de crescut celor care le cereti altora sa faca ceva pentru propria voastra persoana!

Niciun comentariu: